El grup Els Pali comparteix a xarxes una cançó on explica què passarà després del coronavirus

La formació ha penjat un vídeo al seu perfil de Youtube on els quatre integrants, cadascú des de casa seva, toquen un tema compost especialment davant la crisi sanitària

Una actuació anterior de Els Pali.
Una actuació anterior de Els Pali.

Cancel·lats els concerts per culpa de la crisi del coronavirus, els músics busquen formes de fer arribar el seu art i la seva creativitat a la ciutadania. I les xarxes socials s’han convertit en la forma idònia. Si dimarts era el pianista Jordi Barceló qui oferia un petit concert via Facebook i Instragram, ara és el grup Els Palí qui han estrenat una petita peça realitzada expressament per deixar clar a la gent que aquesta complicada situació i on li demanen al Covid-19 que se’n vagi ja.

El mèrit és especial amb aquesta iniciativa. Primer, perquè ha tocat coordinar els diferents integrants del grup, cadascú confinat al seu domicili. Segon perquè s’ha hagut de compondre especialment per a l’ocasió la cançó ‘Vete ya’. Una tasca complicada però que finalment ha tingut èxit. Ja fa unes hores que el vídeo està penjat al perfil que el grup té a Facebook.

El petit vídeo ensenya els quatre músics –Mireia Clua, al violí; Miguel Palacios, veu i guitarra, David Amat, saxo i bateria; i Toni Fernández, al baix- tocant la cançó, per cert, amb el suport incondicional del petit Polete. La composició es pregunta què passarà després del coronavirus i deixa clar que “quan tot acabi, t’abraçaré amb més fe i amb estima que abans”.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending