El Govern insisteix als serveis de Macron perquè visiti les set parròquies

Des de l'Executiu es considera com un element rellevant en l'estada del Copríncep

-
-
Aquests dies s'està tancant l'agenda de la visita que farà el president francès i Copríncep, Emmanuel Macron el proper dia 13. El Govern incideix en el desig que viatge per les set parròquies. El ministre portaveu Eric Jover recorda que "és un dels elements d'identitat que defineixen Andorra és aquest model parroquial".

La visita a les set parròquies és una de les propostes que ha fet el Govern a l'agenda de l'estada d'Emmanuel Macron a Andorra. El fet que es limiti a un dia condiciona, i molt, el programa d'actes però per l'Executiu les parròquies són un element rellevant.

El darrer Copríncep francès que va venir a Andorra, François Hollande, va passar per les set. L'anterior, Nicolas Sarkozy només va estar a la capital, Andorra la Vella, la qual cosa va provocar moltes crítiques i l'absència als actes dels cònsols d'Ordino.

Pel moment, i en relació a la visita de Macron hi ha tancats un discurs a la Plaça del Poble d'Andorra la Vella, un al Consell General, un dinar i un sopar amb les autoritats. La resta es decidirà en els dies vinents.

Comentaris (1)

Trending