El Govern crearà la secretaria d'Estat de Participació Ciutadana i Igualtat

Josep Maria Casals i Albert Verdú dirigiran Agricultura i Sistemes d'Informació

El ministre portaveu Eric Jover, durant la roda de premsa d'aquest dimecres.
El ministre portaveu Eric Jover, durant la roda de premsa d'aquest dimecres.
El consell de ministres d'aquest dimecres ha aprovat la creació de la secretaria d'Estat de Participació Ciutadana i Igualtat. Serà, juntament amb Afers Europeus, l'altra secretaria que dependrà directament del cap de Govern, Xavier Espot. La reunió setmanal del consell de ministres també ha servit per aprovar diversos nomenaments.

El Govern tindrà, com ja va avançar l'Altaveu, una secretaria d'Estat de Participació Ciutadana i Igualtat. Així ho ha anunciat el ministre portaveu, Eric Jover en la roda de premsa posterior a la sessió setmana del consell de ministres. Jover, però, no ha avançat qui serà el secretari d'Estat encara que tots els indicis apunten cap a l'excònsol menor d'Andorra, Marc Pons. Aquesta secretaria d'Estat juntament amb la d'Afers Europeus dependrà directament del cap de Govern, Xavier Espot.

La reunió setmanal del consell de ministres també ha servit per aprovar diversos nomenaments. AIxí, Josep Maria Casals serà el director del departament d’Agricultura; Albert Verdú el director del Departament de Sistemes d’Informació, i Sergi Nadal el director del departament de Turisme. El consell de ministres ha ratificat Xavier Mujal com a director general de Ràdio i Televisió d'Andorra (RTVA), i ha nomenat Maria d'Urgell Sansa com a gerent de la Universitat d'Andorra. Els decrets de nomenament es publicaran els propers dies al Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA).

Finalment, el ministre portaveu, Eric Jover ha anunciat que el cap de Govern, Xavier Espot, i la síndica general, Roser Suñé, es reuniran per primera vegada amb el copríncep francès, Emmanuel Macron, al Palau de l'Elisi el proper dimarts.

 

 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending