El Govern confirmarà aquest migdia almenys quatre nous casos positius

La situació de contagi per coronavirus comença a ser extrema i cal quedar-se a casa tant com es pugui; es restringeix l’entrada al país per França i no pot accedir ningú al país per qüestions d’oci

-
-
Els resultats de les proves fetes a les persones ingressades o aïllades amb símptomes compatibles amb el coronavirus haurien confirmat, com a mínim, quatre nous positius. El Govern està treballant en l’actualització de les dades i en breu confirmarà els nous diagnòstics. Per l’impacte que això està tenint en el sistema sanitari i l’ampliació de la xarxa de contactes que potencialment pot propagar la malaltia la situació esdevé extrema.

La recomanació de quedar-se a casa acabarà anant una mica més enllà. És imprescindible que totes les persones que mínimament puguin es confinin als seus domicilis. De fet, i per evitar les aglomeracions que aquest matí hi tornava a haver al Pas de la Casa, ja s’ha pres la decisió, i ja s’està aplicant, de restringir l’accés al país per la frontera francesa a totes les persones que pretenguin accedir al país per qüestions d’oci. D’aquí que ara les cues siguin per marxar d’Andorra.

Comentaris (4)

Trending