El Govern confirmarà aquest migdia almenys quatre nous casos positius

La situació de contagi per coronavirus comença a ser extrema i cal quedar-se a casa tant com es pugui; es restringeix l’entrada al país per França i no pot accedir ningú al país per qüestions d’oci

-
-
Els resultats de les proves fetes a les persones ingressades o aïllades amb símptomes compatibles amb el coronavirus haurien confirmat, com a mínim, quatre nous positius. El Govern està treballant en l’actualització de les dades i en breu confirmarà els nous diagnòstics. Per l’impacte que això està tenint en el sistema sanitari i l’ampliació de la xarxa de contactes que potencialment pot propagar la malaltia la situació esdevé extrema.

La recomanació de quedar-se a casa acabarà anant una mica més enllà. És imprescindible que totes les persones que mínimament puguin es confinin als seus domicilis. De fet, i per evitar les aglomeracions que aquest matí hi tornava a haver al Pas de la Casa, ja s’ha pres la decisió, i ja s’està aplicant, de restringir l’accés al país per la frontera francesa a totes les persones que pretenguin accedir al país per qüestions d’oci. D’aquí que ara les cues siguin per marxar d’Andorra.

Comentaris (4)

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.