El desig de Barbero i Teruel d’anar a la llista condiciona la plataforma laurediana

És la línia vermella que s’han marcat la gran part dels impulsors del projecte

-
-
La voluntat de les actuals conselleres lauredianes, Paqui Barbero i Meri Teruel de tornar-se a presentar a la reelecció ha marcat la darrera reunió de la plataforma que s’està formant a Sant Julià de Lòria de cara a les properes eleccions del 15 de desembre. Barbero i Teruel van ser escollides formant part de la llista de Laurèdia en Comú que es va desfer el mes passat.

Barbero i Teruel formen part de Demòcrates i la segona és, a més, la presidenta del comitè local del partit. El seu desig de tornar-se a presentar ha topat amb l’oposició d’alguns dels integrants de la nova plataforma que s’està formant a Sant Julià de Lòria.

És més, l’han posat com a línia vermella i la inclusió de les actuals conselleres de Social i de Turisme faria que la plataforma se n’anés en orris. Per aquest motiu en la reunió d’aquest diumenge no es va tancar res i se n’ha convocat una altra perquè el temps corre, a una setmana justa del tancament de llistes. La plataforma compta amb la participació de Demòcrates, PS, Progressistes-SDP, Desperta Laurèdia i Liberals. El portaveu de Desperta Laurèdia, Cerni Cairat ha mostrat interès en encapçalar la llista o anar de número dos tot i que algunes veus que li recomanen ocupar un lloc més baix. Un altre candidat ben vist seria Rossend Areny encara que, pel moment, es descarta per motius familiars.

Mentrestant, l’actual cònsol major Josep Miquel Vila continua fent contactes per intentar tancar una llista, amb el dubte de la participació de dos dels actuals consellers que inicialment li havien donat suport. Un d’ells no descarta unir-se a la plataforma. Vila, però, ha contactat amb un excònsol menor que podria portar amb ell alguns antics consellers que estarien descontents amb la formació amb la qual van accedir al càrrec.

Comentaris (4)

Trending