El darrer director d’inversions de Crèdit Andorrà, nou CEO de VallBanc

José Luis Dorado serà el quart conseller delegat de l’entitat en tot just tres anys

-
-
Malgrat que l’operació de compravenda de VallBanc que fa unes setmanes semblava pràcticament feta finalment s’hagi frustrat, JC Flowers ha mantingut el full de ruta de treure d’Andorra Michael Christner, l’home de la seva plena confiança que va enviar al Principat perquè hi fes de conseller delegat (CEO). Finalment el que sí que ha acabat fructificant és el fitxatge com a CEO de qui ha estat fins fa pocs mesos el director d’inversions de Crèdit Andorrà.

José Luis Dorado Ocaña passarà a ocupar, doncs, la responsabilitat que fins ara ostentava Christner i que desenvolupava majoritàriament a distància. Dorado, en principi, hi estarà més a sobre, tindrà una dedicació més intensa i intensiva que el seu antecessor. JC Flowers volia enviar Christner a un nou projecte que està endegant a Alemany, justament d’on és l’executiu financer. De la seva banda, el fins fa poc màxim responsable d’inversions de Crèdit Andorrà va deixar l’entitat de manera suposadament pactada amb la direcció liderada per Xavier Cornella en un moviment que s’ha lligat a la no prou satisfacció dels resultats obtinguts els darrers anys.

Dorado serà el quart CEO de VallBanc en tot just tres anys, una circumstància que al sector bancari aixeca molts interrogants i que, evidencia, segons algunes fonts, una clara falta de projecte en l’hereu de BPA. De fet, la resta de bancs de la plaça mai no han vist clar quin era el rumb de l’entitat aixoplugada sota JC Flowers. El nou CEO de VallBanc ha estat més de deu anys director d’inversions de Crèdit Andorrà i amb anterioritat havia ocupat un càrrec similar tant a BNP Paribas Fortis com a ABN Amro MeesPierson, sempre a Madrid.

Comentaris (2)

Trending