El comú lauredià replica les queixes dels veïns del Prat de Senzill amb una partida de 150.000 euros per a parcs

L'aprovació del pressupost permetrà dur a terme els treballs de remodelació

-
-
El mal estat del parc del Prat del Senzill a Sant Julià de Lòria ha provocat les queixes dels veïns que han reclamat al comú que procedeixi a fer els treballs de remodelació de la instal·lació.  Aquests es duran a terme quan s'aprovi el pressupost 2020 durant la pròxima sessió de comú. Hi ha una partida destinada al manteniment dels parcs infantils de 150.000 euros.

Aquesta quantitat servirà per fer els treballs en altres parcs com el de Terra Bogada o el del Prat Gran. En el cas del Prat del Senzill será una remodelació més àmplia després de la construcció de la rotonda de la desviació de Sant Julià de Lòria i del desbordament del riu que va provocar inundacions al terreny el passat mes de desembre. Es van haver de retirar alguns vehicles de l'aparcament que està situat just al costat de l'entrada del parc.

A l'espera de l'aprovació del pressupost i amb el funcionament en dotzenes parts, ja s'han pogut iniciar els treballs per treure l'estructura que està al parc del Prat Gran. D'aquesta manera es podran tornar a instal·lar les pistes de futbol sala i handbol i les de basquet. Els treballs els fa una empresa especialitzada i han començat aquesta mateixa setmana.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending