El comú encarrega un estudi per determinar l’estat exacte de l’estructura dels Serradells

El centre esportiu es mantindrà tancat i precintat i ja no es preveu que ni tan sols les àrees no afectades per l’incendi s’obrin abans del gener

Situació que presentava el centre esportiu l'endemà de l'incendi.
Situació que presentava el centre esportiu l'endemà de l'incendi.
El comú d’Andorra la Vella ha contractat amb caràcter d’urgència una empresa internacional especialitzada en càlculs d’estructures perquè analitzi l’estructura del centre esportiu dels Serradells i d’una vegada per sempre determini l’estat de l’equipament arran de l’afectació patida per l’incendi del 22 de novembre passat. 

L’empresa d’enginyeria haurà d’estudiar de forma acurada tots els elements estructurals de l’edifici i també l’estat de la bastida que hi ha en un dels laterals de la façana on s’estaven fent les obres. Un cop, la setmana vinent, es disposi de les conclusions dels informes es podrà decidir els propers passos a seguir i, també, quan i quins serveis es podrien reobrir amb més o menys celeritat. 

La cònsol major, Conxita Marsol, ha insistit aquest dijous durant la sessió de consell de comú que fins que no es disposi dels informes es mantindrà el centre precintat per seguretat. També ha exposat que, malgrat no s’estigui encara en disposició de detallar quan es podran tornar a posar en funcionament els espais que no van quedar afectats per l’incendi, tot indica que no serà abans del gener perquè s’hauran d’assegurar els accessos i la bastida. 

Es dóna la circumstància, a més, que el sector de la construcció fa l’habitual parada de dues setmanes per les vacances de Nadal. En paral·lel també serà necessari precintar, aïllar i assegurar tota la zona de la piscina olímpica que va quedar afectada pel foc i poder començar aleshores els treballs de reconstrucció.

Comentaris

Trending