El comú d’Ordino bonificarà els pagaments avançats quan es reprengui el servei

En cas de baixa, anul·lació o suspensió de l’activitat es farà el retorn íntegre de l’import cobrat a l’usuari

Edifici sociocultural d'Ordino, que acull diverses activitats.
Edifici sociocultural d'Ordino, que acull diverses activitats.
El comú d’Ordino ha informat a tots els ciutadans que aquells pagaments que s’hagin fet per avançat es veuran compensats amb una bonificació de l’import, en el moment que es reactivin les facturacions dels serveis afectats per l’aturada general. El procediment l’ha explicat el departament de Finances, com a resposta a les diferents casuístiques dels usuaris que tenen contractades modalitats de pagament trimestral i anual, en serveis com el Centre Esportiu d’Ordino o La Capsa, Espais de creació. En els pagaments mensuals, es descomptaran els dies de suspensió del servei, com a l’escola bressol. 

La compensació es farà efectiva en la primera facturació, que vindrà marcada per la tornada a la normalitat del servei. L’acord ha tingut en compte aquells serveis puntuals que no ofereixen una continuïtat com ara les setmanes de vacances a la ludoescola, concretament les dues de Pasqua. En aquests casos de suspensió o anul·lació total, es farà el retorn de l’import cobrat prèviament. Aquelles persones que decideixin donar-se de baixar i no continuar amb un servei s’hauran de dirigir al departament de Tràmits del comú, via telefònica o mitjançant l’adreça electrònica per fer el tràmit de baixa pertinent i procedir amb la devolució del servei no rebut. 

Aquesta decisió que vol minimitzar el perjudici en el ciutadà, completa les mesures econòmiques ja publicades amb anterioritat com l’ajornament de tributs i la suspensió temporal en la facturació de preus i taxes. El mateix criteri de suspensió temporal s’aplica a les concessions administratives a locals comercials i serveis tancats temporalment. Les reclamacions de deutes, des de constrenyiment fins a embargament també continuen aturades. 

 

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending