El comú d’Escaldes veu “incongruent” que no s’aturi l’activitat a la construcció

El compte oficial a Twitter de la corporació publica una piulada on expressa “confusió i sorpresa” per aquesta decisió del Govern

Comentaris

La piulada feta des del compte del comú.
La piulada feta des del compte del comú.

El comú d’Escaldes-Engordany ha expressat la seva “confusió i sorpresa” pel fet que el Govern no obliga a aturar l’activitat al sector de la construcció durant la crisi del coronavirus. La corporació que lidera la socialdemòcrata Rosa Gili ha fet una piulada des del seu compte oficial on destaca que aquesta decisió suposa una “incongruència” dins les mesures anunciades per frenar l’expansió del Covid-19.

La piulada s’ha fet pública poc després de les deu de la nit d’aquest diumenge. En ella s’indica que “vistes les incongruències manifestes als criteris de compliment del tancament de sectors, el comú es pregunta per què el Govern no deté la construcció i tot els sectors no essencials/de primera necessitat, d’acord amb el que diu el seu decret”.

El missatge a Twiiter, que ja ha estat repiulat per diversos usuaris i també ha rebut prop d’una vintena de ‘m’agrada’, acaba assegurant que hi ha “confusió i sorpresa” dins de la corporació escaldenca. No s’entén, i així queda clar amb la piulada, que es permeti continuar funcionant el sector de la construcció, encara que sigui obligant les empreses a fer que el personal adopti mesures per evitar possibles contagis de coronavirus i disposi del material necessari.

Comentaris (22)

Trending