El comú d’Escaldes assegura que aquest dilluns s’instal·larà una nova alarma al centre de Fiter i Rossell

La centraleta antiincendis no funciona des del mes juliol i la corporació fa responsable de la situació a un indegut manteniment de l’equipament

-
-
El comú d’Escaldes té previst iniciar aquest dilluns els treballs per instal·lar una nova centraleta antiincendis al centre sociocultural de Fiter i Rossell. S’haurà de canviar tot l’equip, que està fora de joc des del mes de juliol. Es preveu que aquest mateix dilluns o com a molt en pocs dies, l’equipament ja torni a estar en servei. No ha transcendit què ha motivat que hagi estat tants mesos sense funcionar.

Les fonts oficials del comú consultades han assegurat que l’equip va deixar de funcionar per l’indegut manteniment que es feia de la centraleta. El comú assegura que aspectes com aquests són els que van portar l’equip de govern a reorganitzar el departament de serveis i rebaixar les responsabilitats laborals a alguns dels funcionaris. No obstant, en cap cas s’ha negat que l’alarma estigui fora d’ús des del juliol i des de llavors no s’hagi actuat.

L’Altaveu va avançar divendres que la centraleta no anava i que el motiu pel qual havia deixat de funcionar era una actuació dràstica davant del fet que l’alarma va accionar-se el juliol i degut a un canvi d’empresa responsable de la seguretat dels espais comunals i el fet de no tenir els codis necessaris per desactivar l’alarma es va haver de tirar pel dret i inutilitzar el cablejat. Aquest escenari sí que el neguen les fonts oficials comunals.

-

Relacionat

Alerten que fa mesos que no funciona la centraleta antiincendis del centre sociocultural de Fiter i Rossell

Comentaris (2)

Trending