El comú d’Encamp fitxa l’exgerent del consell comarcal de l’Alt Urgell

Sara Camps s’incorpora a la corporació com a càrrec de relació especial per assessorar-la en políticament i en matèria de comunicació

-
-
La politòloga Sara Camps és un dels nous fitxatges del comú d’Encamp. L’exgerent del Consell Comarcal de l’Alt Urgell s’incorpora a la corporació encampadana com a càrrec de relació especial per assumir tasques d’assessorament polític i en matèria de comunicació. No serà l’única persona que desenvolupi aquestes tasques. El comú ha canviat d’assessor extern, i en aquest camp s’hi incorpora el periodista Rafel Pujol, que al seu dia va arribar a ser responsable de comunicació de Govern amb Marc Forné al capdavant de l’executiu.

Segons que ha pogut saber l’Altaveu, la majoria demòcrataliberal encampadana ja ha comunicat als representants de les dues formacions de la minoria els nous assessoraments, un integrat en el dia a dia intern del comú i l’altre des de fora i de forma més esporàdica. Camps, de 37 anys i vinculada des de molt jove a Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), ha assessorat en diverses campanyes electorals qui fins la passada primavera va ser alcalde de la Seu, Albert Batalla.

La nova incorporació del comú encampadà va aterrar al Consell Comarcal de l’Alt Urgell el 2006 per fer-hi tasques de cap de gabinet i de comunicació. Des del 2011 i fins aquest estiu que en renovar-se els ajuntaments catalans també es van renovar els ens comarcals, ha estat la gerent de l’organisme. Aquest doble paper polític i de difusió comunicativa que la politòloga ha estat fent en les institucions catalanes on ha estat involucrada és el que continuarà fent ara a Encamp.

En qualitat d'assessor extern de comunicació, Rascagneres 'rescata' el periodista Rafel Pujol, amb qui ja va coincidir a la CASS

Ho haurà de fer, en principi, de comú acord amb l’altre fitxatge, aquest cas en qualitat d’assessor, de la corporació. A nivell extern, la corporació es desprèn de l’empresa ST i contracta els serveis de Rafel Pujol. En aquest cas es tracta d’una exigència del cònsol menor, Jean-Michel Rascagneres. Pujol, que va estar vinculat al Govern i al comú de Sant Julià abans de deixar el país durant un curt període de temps, va coincidir els darrers temps amb Rascagneres a la CASS, on el llavors president de la parapública el va dur per fer assessoraments en matèria de comunicació i estratègia. 

D’entrada, els grups de la minoria al comú d’Encamp, sense acabar d’entrar en la necessitat o no de reforçar l’àrea de comunicació comunal, haurien mostrat el seu respecte cap a la decisió de la majoria de fer el seu propi equip de confiança. Com a mínim la contractació de Camps -que va tenir una ‘malaurada’ rellevància pública a finals del 2007 en participar a Cuba en unes mobilitzacions a favor de les ‘Damas Blancas’ i quedar retinguda juntament amb altres militants de les JNC per les autoritats de l’illa- s’haurà de publicar al BOPA.

Comentaris (18)

Trending