El comú d’Encamp destinarà prop de 400.000 a millores a Prada de Moles

El ple adjudicarà aquest dijous obres per ampliar el nombre d’espectadors del camp i millorar l’enllumenat

La grada principal de Prada de Moles, plena.
La grada principal de Prada de Moles, plena.

El comú d’Encamp impulsarà reformes importants en les instal·lacions de Prada de Moles per adaptar-les a les exigències de la Segona B. En concret, s’hi destinaran prop de 400.000 euros a millores pel que fa a les graderies per ampliar encara més la capacitat, així com en l’enllumenat. També es preveu adequar un espai per a una zona de bar i restauració.

La sessió de comú que s’ha de celebrar aquest dijous a la tarda a Encamp ha de servir per aprovar l’adjudicació d’una sèrie de reformes a Prada de Moles. El projecte és necessari per acabar de millorar les instal·lacions donades les necessitats sorgides arran de l’inesperat ascens de l’FC Andorra a Segona B. Cal recordar que tot just fa uns mesos, l’equip jugava a Primera Catalana i el fet de pujar dues categories de cop –una esportivament i l’altra després d’ocupar la vacant arran de l’exclusió del Reus- han fet que hi hagi certs aspectes del camp on cal realitzar algunes actuacions.

En global, la partida que s’aprovarà ascendiria, segons les fonts comunals consultades per Altaveu, a uns 400.000 euros. Amb això, en primer lloc, es preveu incrementar l’aforament de les graderies. Des del club ja fa unes setmanes que es van instal·lar unes de supletòries al gol nord que fan que la capacitat d’espectadors asseguts ja sigui d’uns 1.300. S’és conscient, però, que en funció de com vagi l’equip a la temporada, seria interessant ampliar-la encara més i, per això, es vol mirar de crear nous espais de grades.

Un altre tema que s’ha de treballar és la millora de l’enllumenat. També es vol destinar un espai a zona de bar i restauració, ja que fins ara el club n’ha disposat un de provisional. Per últim, hi ha treballs a realitzar de cara a donar més garanties de seguretat als usuaris de la instal·lació.

El comú adjudicarà les obres ara. S’espera que el projecte obtingui el suport de tots els grups, tant la majoria d’Units pel Progrés Demòcrates per Andorra (UP DA) com els de la minoria de Liberals i del Partit Socialdemòcrata Independents.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending