El comú de Sant Julià retira una estructura que s'ha fet servir dos estius i que portava sis mesos inactiva

És el pas previ a la reordenació de l'espai annex al parc infantil.

Tasques de desmuntatge de la instal·lació aquest dijous.
Tasques de desmuntatge de la instal·lació aquest dijous.
El comú de Sant Julià de Lòria ha començat les tasques de desmuntatge de l'estructura metàl·lica i de fusta del Prat Gran. Aquest és el pas previ a la reordenació de l'espai annex al parc infantil. Es recuperaran les porteries de futbol sala i handbol, i les cistelles de bàsquet que estan actualment emmagatzemades a Terra Bogada. Encara no s'ha decidit si es mantindran els dos terrenys de vòlei-platja.

 

La instal·lació es va posar en marxa l'estiu del 2018 quan el comú encapçalat per Josep Miquel Vila va decidir acostar les activitats de Naturlandia a Sant Julià. Aquell primer any es va utilitzar com a tobogan d'agua i l'estiu passat com a 'tubbing' amb l'ús d'uns grans flotadors o 'donuts'. Després del seu tancament s'havien acumulat, a la part de sota, deixalles com ampolles de plàstic, papers o llaunes de beguda.

El terreny del Prat Gran va ser adquirit pel comú durant el mandat de Joan Pujal en una operació molt beneficiosa per a la corporació ja que va poder pagar la compra a terminis durant cinc anys. Durant el mandat de Josep Pintat s'hi va instal·lar una gran vela per organitzar fires i altres esdeveniments. Les tasques de desmuntatge les fa una empresa especialitzada.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending