El comú de Sant Julià continua insistint en la voluntat de tirar endavant activitats fluvials

Encarrega per la via directa i per més de 55.000 euros un estudi de viabilitat a la mateixa empresa a la qual ja li havia adjudicat el projecte del ràfting que després es va descartar

-
-
El comú de Sant Julià continua insistint en la voluntat de tirar endavant activitats d’aprofitament del riu Valira al pas per la parròquia. Ja fa un parell d’anys que s’hauria d’haver posat en marxa un projecte de ràfting que va quedar en res. Ara, la corporació, que encara no té ni pressupost per al 2019 tot i estar ja en el cinquè mes de l’any, acaba d’encarregar una estudi de viabilitat d’activitats fluvials a la mateixa empresa a la qual li havia adjudicat la fallida proposta del ràfting.

En concret, la corporació ha encomanat a RACA, la filial andorrana de la pallaresa RocRoi, un estudi de viabilitat del riu Valira. Així, de forma genèrica. Ho ha fet per la via directa, sense cap mena de concurs, i per un muntant gens menyspreable de 55.385 euros. L’empresa en qüestió té un mes per dur a terme els treballs, que han sorprès fins i tot a la pròpia majoria comunal, de la qual, alguns dels seus membres, com ha passat en altres iniciatives, no en sabia res.

Els cònsols lauredians ja havien assegurat que malgrat aturar-se el projecte del ràfting no descartaven promoure una mena de parc fluvial. Però que calien més estudis abans d’adoptar noves decisions. L’encàrrec a RACA en seria l’exemple. El comú de Sant Julià ja havia fet quantioses inversions, i manté encara vigents contractes, en relació amb el projecte del ràfting que tant el Govern com altres parròquies que inicialment podien haver participat de la iniciativa ja van descartar.

Comentaris (1)

Trending