El comú de Sant Julià 'busca' 320 persones perquè regularitzin la seva situació

Estan inscrites al cens de la població de la parròquia i no se'ls ha pogut localitzar personalment

-
-
El comú de Sant Julià de Lòria publicat al BOPA d'aquest dimecres una llista de 320 persones que no s’ha pogut localitzar personalment i se’ls emplaça a regularitzar la seva situació en el termini d’un mes a comptar de la data de publicació d’aquest edicte. Sant de Julià de Lòria és la parròquia que ha guanyat més població l'últim any. Té 260 habitants més que fa dotze mesos i ha arribat als 9.355.

Segons  la Llei 9/2007, del 17 de maig, del Cens, el comú pot ordenar d’ofici la baixa al seu cens parroquial quan, per les dades que li són comunicades oficialment o per la informació de què disposa, comprova que la persona empadronada ha deixat la seva residència a la parròquia.

Els interessats, segons va acordar el comú en la seva sessió del passat dia 6, tenen un termini d'un mes per regularitzar la seva situació. Si en el termini esmentat no acrediten la prova de la seva residència a la parròquia de Sant Julià de Lòria, el comú procedirà, d’ofici, a donar-les de baixa del cens de població juntament amb els menors que figuren a la mateixa unitat familiar, a tots els efectes.

Entre les persones que figuren a la relació hi ha Antoni Martí Alanis germà de l'excopríncep episcopal Joan Martí Alanis. Antoni Martí va morir l'any 2007 al Canadà als 75 anys on era catedràtic i especialista en literatura espanyola a la Universitat de Western Ontario.

 

 

 

 

 

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending