El comú de la Massana celebra la reactivació de l’associació empresarial d’Arinsal

El cònsol encaixa positivament la crítica, que considera que no és unànime, i està disposat a “treballar encara més conjuntament”

-
-
El comú de la Massana celebra la reactivació de l’Associació de Promoció Turística d’Arinsal i Erts (APTAE) i està disposat a analitzar les crítiques que el col·lectiu ha llançat les darreres hores, tot i que té clar que no són ni molt menys unànimes. L’entitat, que va fer una assemblea general aquest dimarts, va emetre un comunicat en què lamentava l’abandonament que els dos nuclis massanencs viuen de part de la corporació.

El cònsol massanenc, David Baró, ha encaixat positivament la crítica i, sobretot, el fet que l’associació s’hagi reactivat després d’anys en l’ostracisme. No obstant això, no comparteix la visió donada en el comunicat públic, encara que és conscient que tampoc no reflecteix, a priori, l’opinió majoritària. Oficiosament, Baró ja ha pogut parlar les darreres hores amb alguns dels empresaris per conèixer de primera mà les seves impressions. 

Baró ha explicat a l’Altaveu que “ja ens reunirem i amb dades reals demostrarem que la inversió feta cada any a Arinsal ha anat augmentant els darrers anys, i recollirem idees i projectes per treballar encara més conjuntament”.

Comentaris

Trending