El comú d’Andorra la Vella nomena cinc càrrecs de confiança

Gerard Claret serà professor honorífic de l’Institut de Música i Josep Maria Escribano seguira al capdavant de la Temporada de Música i Dansa mentre que Xavier Gilabert ostentarà la coordinació de Tributs, Tràmits i Deutors

Marsol intervé durant la sessió de comú.
Marsol intervé durant la sessió de comú.

El comú d’Andorra la Vella ha fet públics, via edicte al BOPA, els càrrecs de relació especial amb els quals comptarà la nova majoria comunal. En total, a la capital seran cinc les persones que tindran aquesta condició, entre les quals destaca Gerard Claret, com a professor honorífic de l’Institut de Música i Josep Maria Escribano, que mantindrà la responsabilitat màxima l’hora d’organitzar la Temporada de Música i Dansa.

La nova majoria d’En Comú per Andorra la Vella, encapçalada per la cònsol major, Conxita Marsol, disposarà de cinc persones amb la condició de personal de relació especial. Així consta en l’edicte públicat al BOPA. Entre ells, destaca Gerard Claret. El violinista serà professor honorífic de l’Institut de Música, escola que ell mateix, juntament amb el seu germà Lluís i amb Bartumeu Rebés van impulsar l’any 1980.

Per la seva banda, també vinculat a l’àrea cultural hi serà Josep Maria Escribano, que continuarà com a director de la Temporada de Música i Dansa. També mantenen el càrrec que havien ocupat durant el mandat anterior Xavi Palma, cap de gabinet dels cònsols, i Cinta Audí, assessora de comunicació. Tanca la relació de personal especial Xavier Gilabert, que exercirà com a coordinador de Tràmits, Tributs i Deutors. Gilabert havia estat director d’Administració entre els anys 2009 i 2015 i del 2016 al 2019, coordinador d’Administració i Atenció a la Ciutadania.Dos càrrecs continuen a la Massana

El comú de la Massana també ha publicat el nomenament del seu personal de relació especial. En aquest cas, són dos les persones que tindran, per ara, aquesta condició. Per un costat, Mònica Bordas, que continuarà com a assessora de Comunicació mentre que Jaume Castells serà assessor de Via Pública, Jardineria, Manteniment, Obres i Medi Ambient. De fet, des del 2017 havia estat director de Via Pública, Parcs i Jardins i Circulació.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending