El comú col·loca trenta panells d’informació dinàmica per diversos punts d’Andorra la Vella

Els conductors sabran en tot moment quantes places d’aparcament tenen disponibles en diferents indrets de la parròquia

-
-
Una trentena de panells lluminosos i dinàmics s’estan instal·lant per diversos punts d’Andorra la Vella per tal d’informar els conductors, a banda dels principals indrets de la parròquia, també i sobretot quantes places d’aparcament hi ha lliures en determinades zones. El projecte l’impulsa el comú i queda al marge de l’aplicació sobre mobilitat i altres aspectes que ha encarregat FEDA i que aplegarà informació de tot el país.

El consell de comú de la capital va aprovar el 25 d'octubre l’adjudicació del sistema de senyalització dinàmica per informar, a temps real, de les places disponibles per estacionar, tant públiques com privades, que hi ha en tot moment a la parròquia. El projecte es va adjudicar a la unió temporal d’empreses (UTE) formada per Aerco-Aluvisa per un import de 263.633 euros. 

Els panells d’informació, adreçats als conductors i que en breu s’acabaran d’instal·lar en la seva totalitat i que alguns ja són del tot visibles, s’ubiquen tant a les entrades de la parròquia (a la Margineda i al Km 0) com en cruïlles, rotondes i punts estratègics, on es detallarà quantes de les 5.000 places de què disposa Andorra la Vella (3.300 públiques i 1.600 privades) estan lliures.

 

Comentaris

Trending