El Cedre contractarà cinc auxiliars d'infermeria

El SAAS convoca nou places més a jornada completa i parcial

-
-
El Servei Andorrà d'Atenció Sanitària (SAAS) convoca catorze places d'infermeria, cinc de les quals són d'auxiliar al centre sociosanitari El Cedre de Santa Coloma. Les altres nou, són de jornada completa o parcial. També es vol contractar un metge adjunt de cirurgia a jornada parcial.  Els edictes s'han publicat al BOPA just després que el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet digués la setmana passada que la cobertura de baixes "és un problema crònic del SAAS  i estem fent accions per a corregir-ho".

Martínez Benazet ja va anunciar l'entrada a tràmit d'una modificació a la seva llei per agilitar els tràmits de contractació en uns terminis més breus que els actuals. Va fer aquestes declaracions al Cedre, un centre que, en paraules del ministre de Salut no té ben adequades les ràtios de personal i on es necessiten més recursos d'atenció personalitzada amb l'objectiu d'impulsar un model d'atenció centrada personalitzada. Ara es cobriran cinc llocs de treballs de jornada completa amb un contracte indefinit que tindran com a tasca principal la de proporcionar cures auxiliars als usuaris com a membres de l’equip d’Infermeria.

El Cedre té una alta rotació de personal i baixes entre la plantilla tot i que Martínez Benazet ha assegurat que no s'acomiada ningú i s'ha referit a "un procés de transformació del centre" malgrat que ha reconegut que tenen dificultats per substituir les auxiliars d'infermeria. Les noves contractacions entraran a formar part de la plantilla orgànica del SAAS i en el cas del Cedre es requereix un cicle formatiu de grau mitjà, branca sanitària, on Diploma d’ensenyament professional en professions sanitàries i socials, a més d'una experiència mínima d’un any en lloc similar. A banda de les places del centre sociosanitari se'n convoquen nou més.

També es contractarà un metge adjunt de cirurgia amb una experiència mínima de 18 mesos i que tingui experiència en cirurgia oberta i laparoscòpica, com ajudant quirúrgic.

 

 

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending