El bloqueig a l'aeroport de Barcelona atrapa els busos que fan la línia amb Andorra

Les dues companyies pateixen retards

Manifestants es dirigeixen cap a l'aeroport de Barcelona aquest dilluns.
Manifestants es dirigeixen cap a l'aeroport de Barcelona aquest dilluns.
Milers de persones es concentren des de primera hora de la tarda a la terminal 1 de l'aeroport del Prat a Barcelona en protesta per la sentència del judici del procés català. Centenars de manifestants han aconseguit entrar dins la terminal. La mobilització està provocant que les dues línies que uneixen Andorra amb l'aeroport pateixin retards considerables. S'han hagut d'anul·lar més d'un centenar de vols dels 1.006 programats.

La mobilització està afectant els busos de les dues companyies entre Andorra i l'aeroport de Barcelona segons han confirmat responsables de les empreses. Els busos, amb una freqüència de dues hores, surten de la T1 i de la T2.

Els trajectes han començat a patir alteracions a partir de les dues del migdia coincidint amb l'arribada dels manifestants. Hi ha hagut càrregues dels Mossos d'Esquadra, un detingut i s'han arribat a tallar tots els accessos per la convocatòria del Tsunami Democràtic. Algunes de les càrregues han tingut lloc a l'aparcament dels busos.

La companyia Directbus, a més, té parada a l'estació de Sants a Barcelona, un altre lloc on hi ha un fort desplegament policial. Els busos han arribat fins a Sants però ja no han continuat fins a l'aeroport. L'empresa Andbus, per la seva banda, va directament d'Andorra la Vella i de Sant Julià de Lòria fins a l'aeroport i viceversa. Totes dues estan a l'espera dels esdeveniments i avisen els seus clients que hi poden haver retards. A banda de l'aeroport, també hi ha talls en diverses carreteres catalanes i en vies fèrries. 

 

 

Comentaris (5)

Trending