L’UdA celebra la seva festa amb set actes i un taller a càrrec dels Castellers d’Andorra

Les activitats, per donar la benvinguda als nous alumnes en el començament del curs, s'han iniciat amb un esmorzar a la plaça de la Germandat

Alumnes durant la gimcana.
Alumnes durant la gimcana. UdA

La Universitat d'Andorra (UdA) celebra aquest divendres la festa per donar la benvinguda als nous alumnes en l'inici del curs 2022-2023. Les activitats han començat amb un esmorzar a la plaça de la Germandat i se'n faran set fins a mitjanit. Destaca el taller amb els Castellers d'Andorra.

Els alumnes participaran en una gimcana i tot seguit s'efectuaran diverses activitats a la plaça de la Germandat com una masterclass de zumba o un torneig de Partty & Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) amb Andorra Sostenible. Al migdia s'ha programat una arrossada i a la nit el fi de festa en una discoteca.

El curs s’ha iniciat amb 674 estudiants, una xifra que supera en un 7,2 % la de l’any passat, en què se’n van comptabilitzar 629. Entre les novetats hi ha el desplegament complet del màster en Educació que es va posar en marxa el curs passat i amb l’inici del nou Diploma Professional Avançat en Comptabilitat i administració i del nou màster en Dret que inclou ara la menció en advocacia i la menció en l’àmbit judicial.

L’altra novetat és que, per primera vegada, es lliura als estudiats un carnet de la Universitat d’Andorra que és també un carnet d’estudiant europeu (ESC), que facilita la mobilitat a Europa i l’accés als serveis d’altres universitats. L’UdA és una de les primeres universitats europees que generalitza el carnet d’estudiant europeu a tots els seus estudiants.

 

Comentaris

Trending