Substituir els patis de l’escola d’Encamp serà senzill, trobar menjador costarà una mica més

El ministeri d’Educació i el comú continuen treballant per poder trobar ‘recanvi’ als espais que ha fet temporalment inservibles la fragilitat del mur que sosté l’edifici que acull el centre de Segona Ensenyança de les Valls d’Orient

Imatge d'arxiu de l'escola afectada per la fragilitat d'un mur.
Imatge d'arxiu de l'escola afectada per la fragilitat d'un mur. ARXIU

Trobar espais que puguin servir als joves alumnes de l’Escola andorrana de Segona Ensenyança de les Vall d’Orient, a Encamp, serà relativament senzill. “No hi haurà problema”, ha assegurat la ministra d’Educació. Una altra cosa serà localitzar l’indret on es pugui servir el dinar, que pugui fer de menjador. Requereix més especificitats i no està tan clar. En qualsevol cas, serà fora del centre educatiu de ben segur.

Ester Vilarrubla ha assegurat que tant els responsables del seu ministeri i del centre concernit com els del comú d’Encamp estan treballant per trobar els espais adients per poder substituir temporalment els patis i el menjador del centre encampadà que quedaran inhabilitats mentre durin les obres que s’han de fer d’urgència per assegurar un mur de contenció que perilla després d’un moviment del terreny.

El ministre d'Ordenament Territorial, Jordi Torres

Relacionat

Educació i el comú d’Encamp busquen lloc per al menjador i el pati de l’escola de Segona Ensenyança

El fet que relativament a prop d’on està bastit l’equipament educatiu hi hagi espais esportius comunals facilitaran l’habilitació, per dir-ho així, de zones on els joves estudiants es podran anar a esbargir a mode de pati. Una altra cosa és el menjador, una “instal·lació” més específica i sobre la localització del qual encara no hi ha res tancar. “Se sortiran del recinte escolar i podran menjar fora de l’escola”, això sí.

Comentaris (2)

Trending