Setanta-quatre docents es presenten voluntaris per fer classes de suport al juliol

La immensa majoria dels inscrits són del sistema andorrà i cobriran amb escreix la primera quinzena del mes; la segona tindrà menys efectius

Pares, mares, fills i filles arribant a l'Escola andorrana d'Escaldes.
Pares, mares, fills i filles arribant a l'Escola andorrana d'Escaldes. Toni Solanelles

Setanta-quatre docents, la immensa majoria en exercici i del sistema andorrà, s’han inscrit de manera voluntària per nodrir el servei de classes de suport que per iniciativa d’alguns d’ells s’ha promogut des del ministeri d’Educació per al mes de juliol. La primera quinzena de juliol quedarà molt ben coberta i és possible que s’obrin més centres més enllà dels d’Andorra la Vella i Escaldes. Hores d’ara ja hi ha un centenar d’infants interessats en seguir la formació de reforç, que es farà de dilluns a divendres de 9 a 11 del matí.

Aquest divendres s’ha tancat el termini per a la inscripció del professorat. Segons un dels impulsors del projecte, el tècnic del ministeri d’Educació Carles Perea, la valoració és molt bona i es podrà cobrir força bé tot el mes malgrat que la segona quinzena quedi més fluixa d’efectius. Fins que divendres de la setmana vinent no es tanqui la inscripció d’alumnes no es podrà acabar de dissenyar el projecte, per al qual s’han ofert sis docents del sistema francès i un de l’espanyol.

Escolars esperant per accedir a les aules

Relacionat

Classes de reforç per a alumnes de primària de 9 a 11 durant tot el mes de juliol

Si entre els docents, la immensa majoria són de l’Escola andorrana, que serà la que aixoplugarà les classes, entre els infants inscrits hi ha divisió quant als sistemes. Excepte les escoles d’educació britànica, entre el centenar d’inscrits per ara hi ha una distribució força equànime. També hi ha una bona pluralitat entre les especialitats dels docents que s’han ofert com a voluntaris. Hi ha professionals de matèries lingüístiques o científiques, i també docents que podran fer suport terapèutic, un fet que Perea ha destacat enormement. I és que hi ha educadors de la Fundació Nostra Senyora Meritxell que també participaran del projecte.

Etiquetes

Comentaris

Trending