La salut mental, el Chat GPT i la transformació digital centraran l’Aula d’Estiu de l’Ud’A

La setena edició compta amb cinc propostes variades i arrencarà la segona quinzena de juny

Comentaris

Façana de la Universitat d'Andorra.
Façana de la Universitat d'Andorra. Altaveu

La Universitat d’Andorra organitza de cara a la segona quinzena de juny la setena edició de l’Aula d’Estiu, que enguany compta amb cinc propostes, entre les quals, el ChatGPT, la salut mental o la transformació digital. El programa va dirigit als estudiants de l’Ud’A, però també al públic en general.

L’Aula d’Estiu arrencarà el 19 i 22 de juny amb una formació sobre l’atenció als estudiants amb problemes de salut mental. Aquí es detallaran les barreres i els hàndicaps que dificulten l’aprenentatge, donaran recomanacions i faran un abordatge de casos i supòsits.

La segona proposta tindrà lloc el 20 de juny i tractarà la grafologia, mentre que el dia 26 abordarà la ciberseguretat i la intel·ligència artificial que farà especial èmfasi en les funcions i característiques del model de llenguatge natural avançat ChatGPT.

La quarta formació programada servirà per aprendre a fer accessibles digitalment documents de text i presentacions, per tal d’aconseguir un aprenentatge ubic i inclusiu. Tindrà lloc els dies 27 i 28 de juny.

Finalment, l’última proposta serà impartida el 29 de juny per Genís Roca, especialista en processos de transformació empresarial i social, desenvolupament de negoci i cultura digital. L’objectiu de la sessió serà oferir una perspectiva sobre la relació entre la tecnologia i l’educació i proposar eines i mètodes per a la gestió de la transformació digital a les institucions educatives.

Etiquetes

Comentaris

Trending