La ‘nena del vel’ fa classes a casa millor resoltes i el germà acudeix a l’escola amb normalitat

La família de la menor espera el reglament definitiu sobre l’ensenyament a distància tot i que considera que el pla educatiu que se li ofereix des de l’inici del curs té més prestacions que el que va fer durant pocs mesos el curs passat

Una noia segueix una classe en línia.
Una noia segueix una classe en línia. ARXIU

L’adolescent andorrana de confessió musulmana que prefereix anar vestida amb vel que acudir a l’escola amb normalitat sense aquesta peça de roba de traces religioses està seguint un pla educatiu sensiblement millor del que va tenir els pocs mesos del curs passat que va poder estar escolaritzada des de casa després d’una forta polèmica que fins i tot va obligar a modificació la legislació educativa a corre-cuita. Amb tot, però, encara s’espera el reglament definiu per tal de tenir una educació amb majors prestacions.

Amb tot, les fonts consultades, properes a la família, han reconegut estar més satisfets amb el nivell educatiu que la menor rep respecte del curs passat. A més a més, el germà bessó, que davant la polèmica es va negar a acudir a l’escola, aquest curs, des del seu inicia, va al centre educatiu on està escolaritzat amb normalitat absoluta i, ara per ara, sense cap problema. La tensió que hi havia hagut s’ha relaxat i com qualsevol altre noi de la seva edat va tenint l’evolució que pertoqui.

La noia fa moltes més hores de classe que el curs passat, té un pla educatiu notablement ben traçat i, a més a més, gaudeix d’una tutoria específica que li fa un seguiment ad hoc i detallat, per assegurar que els seus avenços educatius s’adiuen a les seves capacitats i al que li correspon també per l’edat d’escolarització. Ara bé, s’espera des de l’entorn familiar que amb el reglament de l’ensenyament a distància que s’hauria d’acabar tancant durant el mes que ve, hi ha alguns elements que s’acabin de resoldre per a millor.

Etiquetes

Comentaris (13)

Trending