Mascareta obligatòria partir dels deu anys al Sant Ermengol i dels sis a l'escola francesa

L'andorrana de Santa Coloma esgraona la sortida dels alumnes per evitar l'acumulació d'alumnes a la parada del clípol

Alumnes al pati del col·legi Sant Ermengol d'Andorra la Vella.
Alumnes al pati del col·legi Sant Ermengol d'Andorra la Vella. Altaveu

La comissió Post-Covid de l'escola Sant Ermengol ha considerat adequat establir com a obligatori l’ús de la mascareta a partir de 5è de Primària inclòs, durant tota la jornada lectiva. A l'escola francesa, el claustre de mestres ha decidit, per unanimitat, que els escolars portin la mascareta a partir del CP (6 anys).

El Sant Ermengol ha anunciat la decisió per mitjà de les xarxes socials mentre que l'escola francesa ha enviat un comunicat als pares. En el mateix s'exposa que el virus no circula tan ràpid si es respecta l'ús de la mascareta. També s'explica que en el cas que un alumne doni positiu serà confinat només ell i no tota la classe.

Per altra banda, l'escola andorrana de segona ensenyança de Santa Coloma ha anunciat que s'esgraona la sortida dels alumnes després de detectar que hi ha aglomeracions a la parada del clípol.

D'aquesta manera, des del pròxim dia 13 fins a les vacances de Tots Sants, els alumnes de quart curs sortiran a les 16.25 h, els dede 2n curs i 3r curs a les 16.40 h, i els de 1r curs a les 17.00 h. Al final d’aquest període es valorarà si la mesura és efectiva. Segons la valoració es mantindrà o es modificarà. El dilluns vinent és jornada intensiva i les classes acabaran a les 14h.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending