Marta Fonolleda dirigirà quatre anys més l’Agència de Qualitat de l’Ensenyament

Marta Fonolleda aquesta mateixa setmana, en una compareixença davant el Consell General.
Marta Fonolleda aquesta mateixa setmana, en una compareixença davant el Consell General. LIBERALS

La doctora en educació ambiental Marta Fonolleda Riberaygua dirigirà quatre anys més l’Agència de Qualitat de l’Ensenyament (AQUA) del Principat. El ministeri d’Educació n’ha proposat la seva renovació i no hi haurà cap mena d’inconvenient perquè el Consell General n’avali la continuïtat dijous vinent en la votació que s’ha de fer en el marc d’una sessió ordinària.

Fonolleda ha estat professora associada a la facultat de Ciències de l’Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), on es va doctorar. Amb anterioritat havia format part de l’equip directiu de l’Escola del Consum de Catalunya i tècnica auxiliar de Recerca en Didàctica de les Ciències Experimentals. Va ser proposada el juliol del 2015 per primer cop pel llavors ministre d’Educació Eric Jover, que era justament l’anterior director de l’agència.

Noves directores per a l’Agència de Qualitat de l’Ensenyament Superior i el Fons de reserva de jubilació de la CASS

Relacionat

Noves directores per a l’Agència de Qualitat de l’Ensenyament Superior i el Fons de reserva de jubilació de la CASS

La direcció de l’AQUA l’ha d’exercir una persona que tingui un doctorat i el càrrec és per a quatre anys renovables. No és una tasca, segons la llei, de dedicació exclusiva i, per tant, les persones que ocupen la direcció poden dur a terme altres activitats sempre que no siguin manifestament incompatibles les unes amb l’altra.

Etiquetes

Comentaris

Trending