Joan Ramon Marina tanca una etapa a Govern de 28 anys a causa d’una sentència de la Batllia

Havia recorregut a la Justícia per la resolució d'un expedient instruït pel ministeri d'Educació i Ensenyament Superior

Comentaris

Joan Ramon Marina.
Joan Ramon Marina.

Joan Ramon Marina ha anunciat per mitjà de les xarxes que tanca una etapa a Govern després de 28 anys "enormement profitosa, dedicada a la promoció de la llengua, l'educació bàsica d'adults o els estudis d'Andorra i la seva llengua a la Universitat Carolina de Praga". La sentència li va ser comunicada el passat 29 de setembre.

El ministeri de Cultura va obrir un expedient a l'aleshores cap d’àrea de Llengua Catalana, Joan Ramon Marina, a conseqüència de denúncies de dues funcionàries d'aquest departament. Les dones acusaven Marina d’haver-les amenaçat, entre d’altres de tractes vexatoris. L'expedient va ser instruït pel ministeri d'Educació i Ensenyament Superior, perquè formalment formava part del cos general d'Educació. Mentre va durar la instrucció se'l va apartar de les seves funcions.

-

Relacionat

L'obertura d'un expedient a Marina culmina un llarg procés de queixes i conflictes a l'Àrea de Llengua Catalana

El procediment va estar envoltat per la polèmica ja que mentre hi havia defensors de la professionalitat i de la qualificació de Marina, d'altres el criticaven per una suposada manca d'educació i mal tracte. Per acabar-ho de complicar, es va voler polititzar el tema amb denúncies que s'havien passat comptes amb Marina per la seva vinculació al Partit Socialdemòcrata que abandonaria posteriorment, en descacord pel fet que hi hagi militants de la formació socialdemòcrata que acceptessin càrrecs al Govern.

 

Etiquetes

Comentaris (7)

Trending