L’Escola andorrana de secundària d’Encamp imposa la mascareta obligatòria a tot arreu

Altres direccions també s’estan plantejant que els alumnes vagin en tot moment amb la protecció facial per mirar de frenar la propagació del virus, que al centre encampadà s'està escampant

Escola andorrana de secundària d'Encamp.
Escola andorrana de secundària d'Encamp. ARXIU

La direcció de l’escola andorrana de secundària d’Encamp, on ja hi ha hagut algun confinament d’aula per casos de coronavirus, ha establert l’obligatorietat, a partir d’aquest dijous, de l’ús de mascareta a tots els espais del centre, davant l'augment de positius que hi ha al centre. S’intenta d’aquesta manera contribuir al fre de la propagació dels contagis. La decisió és unilateral de cada centre, però l’increment de casos fa que altres escoles s’ho estiguin plantejant, més enllà que ja n’hi ha que ho estaven fent des de l’inici del curs.

En el cas de l’Escola secundària de les Valls d’Orient, amb seu a Encamp, la decisió adoptada aquest dimecres i que entrarà en aplicació aquest dijous s’aplicarà “fins a nova ordre” i afecta, també, els grups de convivència, amb la qual cosa, ara ja no hi ha distinció entre les unitats que se suposa que segueixen les classes de manera conjunta i continuada i les que no ho fan. La decisió és el resultat d'un nou confinament, en aquest cas d'una aula de tercer de secundària. En aquest centre hi ha quatre classes configurades arran del coronavirus.

Comentaris (1)

Trending