L’escola andorrana de Canillo recull ordinadors vells per als alumnes que no en tinguin

La iniciativa, sota l’etiqueta #portatilsolidari, demana a les famílies que tinguin un dispositiu que ja no facin servir que l’entreguin per recondicionar-oo i que el pugui aprofitar algun altre estudiant

Campanya #portatilsolidari de l'escola andorrana de Canillo

L’escola andorrana de Canillo ha engegat la iniciativa #portatilsolidari, amb la qual volen aconseguir ordinadors per aquells alumnes que no hi tenen accés. El que es proposa és que qui tingui a casa un PC que ja no faci servir, l’entregui al centre. Allà es polirà i es prepararà perquè pugui ser usat per algun dels estudiants amb menys recursos.

La mesura vol aconseguir aparells per a aquells alumnes que no en disposen. Per això, es fa una crida a què aquelles famílies que tinguin un portàtil antic i que ja no facin servir el duguin a l’escola. Aquesta donació, si es vol, es pot fer de forma anònima. El que sí que es demana és que tingui webcam.

Un cop entregat, es netejarà, es mirarà de solucionar els problemes que pugui tenir i se li instal·larà un nou sistema operatiu. Després, es donarà a algun dels infants que no en tingui. D’aquesta forma es vol que no hi hagi “cap company sense portàtil”.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending