Educació reforçarà els protocols per evitar filtracions d’exàmens

Continua oberta la investigació de la policia mentre el ministeri ja treballa en garantir la seguretat a les pròximes proves

Comentaris

Ladislau Baró durant el discurs d'entrega dels guardons del premi de relat Coca-Cola aquest dimecres a Aixovall.
Ladislau Baró durant el discurs d'entrega dels guardons del premi de relat Coca-Cola aquest dimecres a Aixovall. DEMÒCRATES

El ministre de Relacions Institucionals, Educació i Universitats, Ladislau Baró, ha anunciat aquest dimecres que es reforçaran els protocols per evitar filtracions d'exàmens com les d'aquest curs en les assignatures de biologia a les POB i d'anglès a les POBpro.

Educació, amb el nou ministre, ja treballa en aquest reforç de cara a les pròximes proves. Al mateix temps, la policia i responsables del ministeri continuen investigant sobre l'origen de les filtracions tot i que sembla complicat arribat a provar res. Els protocols actuals per garantir la reserva dels exàmens són, en teoria, correctes i segurs. Però a la pràctica tenen forats i, per tant, podria derivar en fugues com les darreres que s'han produït.

Exàmens de les POB dipositats en una caixa un dels dies de proves al Centre de Congressos.

Relacionat

La policia investigarà les filtracions de les POB

La investigació es limita a la prova de biologia, ja que en el cas de l'anglès s'ha pogut determinar tan l'origen com l'abast de la filtració. Baró ha parlat sobre el reforç dels protocols a la sala d’actes del Centre de Formació Professional d’Aixovall, abans de l'entrega de guardons de la 15a edició del Premi Coca-Cola de relat breu d’Andorra.

ENTREGA DE GUARDONS DEL PREMI DE RELAT COCA-COLA

Els guanyadors en llengua catalana, per ordre de primer a tercer, han estat Daniel Martín del Col·legi Mare Janer, Naran Casamajor del Col·legi Sant Ermengol i Erica Font del Lycée Comte de Foix. En castellà tots els alumnes premiats són del Col·legi Sant Ermengol i han estat Carla Mujal, Carla López i Sofía Cendón. Finalment pel que fa als relats presentats en francès els guanyadors han estat Txell Pérez de l’Escola Andorrana de Segona Ensenyança d’Ordino, Mar Font de la mateixa escola i Gemma Naudi de l’Escola Andorrana de Segona Ensenyança d’Encamp.

Comentaris (1)

Trending