El coronavirus obliga a tancar una guarderia i el servei per a joves amb autisme

En les darreres 48 hores s’han duplicat el nombre de classes aïllades totalment, que ara són trenta-dues; sis més estan confinades parcialment i catorze més sotmeses a vigilància passiva

Una escola bressol està momentàniament tancada.
Una escola bressol està momentàniament tancada. ARXIU

Diferents casos de Covid entre els professionals d’una guarderia i entre els usuaris del programa Joves en Inclusió (JEI) que gestiona la Fundació Privada Tutelar han obligat a tancar els dos serveis. A més, en les 48 darreres hores s’han duplicat el nombre de classes escolars aïllades per culpa del virus. En concret, a data d’avui son 32 les aules totalment confinades.

El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, ha explicat que l’escola bressol La Mainada està tancada pels múltiples casos que han sorgit entre els monitors del centre. I també ha explicat que pels positius que hi ha hagut entre les persones que acudeixen al servei que tracta joves que pateixen trastorns de l’espectre autista de caràcter sever s’ha hagut, de moment, d’aturar el servei.

Alhora ha informat que hores d’ara són 32 les aules escolars totalment aïllades, en la majoria d’ocasions per un o dos casos de Covid. En aquest sentit, el titular ministerial ha destacat l’alta incidència que hi ha en centres educatius d’Encamp. Sis aules més estan parcialment confinades i n’hi ha catorze més en vigilància passiva.

Martínez Benazet ha restat importància al fet que de dimecres a avui s’hagin duplicat el nombre de classes que durant uns dies s’han hagut de clausurar. I ha recordat que durant aquest curs serà molt habitual que això succeeixi així. Alhora, el ministre ha explicat que durant la setmana que ve s’espera que diverses classes acabin el seu període de confinament i, per tant, que puguin tornar a funcionar amb normalitat.

Comentaris (1)

Trending