El comú de Sant Julià cedeix un edifici a l'UdA per mostrar la seva "forta aposta universitària"

L'antiga oficina de Naturlandia a l'avinguda Verge de Canòlich acollirà classes aquest mateix mes

Comentaris

Josep Majoral i Miquel Nicolau després de l'acte de signatura.
Josep Majoral i Miquel Nicolau després de l'acte de signatura. Altaveu

El comú de Sant Julià de Lòria i la Universitat d'Andorra (UdA) han signat aquest dimarts un contracte de sessió d'espais perquè l’edifici construït a l’antiga benzinera de cal Jaumet passi a acollir estudiants universitaris. Aquest edifici també havia estat la seu de l'oficina de Naturlandia. El conveni ha estat signat pel cònsol major lauredià, Josep Majoral i pel rector, Miquel Nicolau.

Majoral ha qualificat de "molt important", l'acte de signatura "perquè Sant Julià es converteixi en una parròquia universitària, de recerca i poder buscar un motor econòmic que no tenim. És una forta aposta universitària". El rector de la universitat, Miquel Nicolau ha agraït el suport comunal i ha afegit que "tenim força projectes en marxa". Per aquest motiu, "teníem una necessitat imperativa de locals". L'objectiu és que l'edifici pugui acollir alumnes aquest mateix mes.

La col·laboració entre la corporació i el centre educatiu continuarà en l'àmbit de les infraestructures. El proper pas serà el de la residència d'estudiants. Majoral ha recordat que s'ha creat una taula de treball amb diversos sectors. El terreny és el que ocupa ara uns pistes de futbol sala i bàsquet. El cònsol ha recordat que la col·laboració contempla altres àmbits com ara la utilització del poliesportiu i la biblioteca. Amb el rector, han coincidit en assenyalar que "tot Sant Julià de Lòria és el campus universitàri".

 

Comentaris (1)

Trending