Les baixes per Covid provoquen manca de professors al María Moliner de la Margineda

Alguns alumnes han manifestat el seu fort malestar amb la direcció del centre educatiu perquè consideren que hi ha un brot de coronavirus a l’institut i no tenen la possibilitat de fer les classes en línia

L'institut Maria Moliner, a la Margineda.
L'institut Maria Moliner, a la Margineda.

La Covid-19 està ficant en una situació delicada al Col·legi Espanyol María Moliner de la Margineda. Ara per ara, a banda dels alumnes positius aïllats de manera individual i les dues aules totalment confinades, hi ha almenys tres professors que també resten al seu domicili després de contagiar-se i un parell més que tenen la baixa laboral per altres motius. Tret d’això hi ha una manca de personal docent no només per impartir assignatures, sinó per fer la corresponent guàrdia a les aules dels professors contagiats.  

El fet que no hi hagi suficients docents per cobrir les guàrdies que s’han de realitzar per la manca de professors fa que molts alumnes acabin al pati durant l’horari lectiu o, pitjor encara, compartint aula amb altres grups de convivència. En relació amb això, les fonts consultades per l’Altaveu han manifestat el seu fort malestar amb la direcció del centre perquè consideren que “hi ha un brot a l’institut i, encara que alguns tenim familiars de risc, no ens permeten fer les classes des de casa”.  

Les fonts consultades també han denunciat que a l’hora del pati no s’estan respectant les normes de distanciament que es van implantar per evitar la propagació del virus.

A més a més, les fonts consultades també han denunciat que a l’hora del pati no s’estan respectant les normes de distanciament que es van implantar per evitar la propagació del virus. A principi de curs, la direcció va transmetre als alumnes que les diferents aules no es barregessin en aquests espais de convivència, però, ara per ara, aquesta limitació no s’està respectant. Fins i tot, hi ha moltes vegades que la canalla juga al camp de futbol sense la mascareta ben ficada.  

Malgrat que la situació no és bona, al centre educatiu si hi ha professors que es preocupen per la salut dels alumnes i que criden l’atenció a la canalla quan les mesures de seguretat sanitàries no es respecten, però també hi ha d’altres que no assumirien la part de responsabilitat que els pertoca. I el virus s’escampa ràpidament. 

Comentaris (5)

Trending