El president de l’AMPA del Maria Moliner valora en positiu la feia dels professors en el confinament

Carles Fernández explica que, després d’uns primers dies de certa desorganització, l’atenció als infants que cursen primera s’ha pautat i ordenat amb encert

El centre de primària del Maria Moliner, a Escaldes.
El centre de primària del Maria Moliner, a Escaldes.

El president de l'Associació de Pares i Mares (AMPA) dels alumnes de primària del col·legi Maria Moliner valora positivament la tasca realitzada des del centre al llarg de les setmanes de confinament i tancament de l’escola. Carles Fernández admet que els primers dies, l’emergència va provocar certes disfuncions però destaca que, amb els pas dels dies, la coordinació s’ha millorat de forma importa. Així, es mostra satisfet de com s’està desenvolupant el seguiment del curs per via telemàtica.

Així ho ha explicat Fernández, que indica que  els primers dies “va costar” però defensa que “s’ha d’entendre”, ja que “de la nit al dia es va tancar el col·legi”. Per tant, “és normal que hi hagués una certa desorganització i descoordinació”, tot i que també ha destacat que “des del primer dia hem tingut contacte amb tots els professors”.

A poc a poc, però, la situació s’ha reconduït, especialment, apunta, després de la setmana santa. “Personalment crec que ha millorat molt; hi ha una pauta i una ordre”, explica. Així, Fernández, màxim representant de l’AMPA de primària del Maria Moliner -el col·legi ubicat a Escaldes-Engordany-, revela que “s’ha rebaixat el temps que els nens han d’estar a l’ordinador a tot just quatre hores al dia, de nou del matí a una de la tarda”.

Així, als alumnes, sobretot els dels cursos avançats, “se’ls ha passat un horari i saben que a tal hora han d’estar o bé en classe en línia o fent la matèria que toqui a cada moment”. Amb els de primària, se'ls passa tasques setmanalment. Pel que fa als pares, “ens han dit que s’ha d’intentar complir l’horari”. Així, diu, “tot és més fàcil tant per nosaltres com per als infants”. Sobre aquest punt, des de l’AMPA es valora de forma especialment positiva la tasca de coordinació feta pel director del centre.

Amb relació al que suposarà per als alumnes aquests mesos de confinament i de col·legi tancat, Fernández es mostra optimista. Entén que no ha de suposar un gran daltabaix. “Tots estaran en les mateixes condicions i vull confiar que el curs vinent, quan es comenci, es voldrà fer repàs del darrer trimestre i s’intentarà recuperar el temps perdut. Això és el que m’han dit tant a primària com a secundària”, ha comentat.

Comentaris (1)

Trending