Alfaya canvia la direcció del María Moliner per la gerència del Teatro de la Zarzuela

L’actual cap d’estudis del centre educatiu espanyol a Andorra, Aurelio Corral, es posa al capdavant del grup escolar

Comentaris

Javier Alfaya, en primer terme, accedint al María Moliner tot acompanyant l'ambaixador espanyol, Àngel Ros.
Javier Alfaya, en primer terme, accedint al María Moliner tot acompanyant l'ambaixador espanyol, Àngel Ros. AMBAIXADA D'ESPANYA

De l’educació a la lírica. De la direcció a la gerència. Del María Molinera al Teatro de la Zarzuela, El proper 30 de setembre, qui ha estat els darrers tres anys llargs el director del col·legi espanyol establert al Principat, Javier Alfaya, deixarà aquest càrrec per traslladar-se a Madrid a gestionar una de les institucions més rellevants en la representació d’obres del gènere líric espanyol.

Alfaya, que ha tingut moments molt complicats al capdavant de la institució educativa -des d’una acció legal en contra seva per suposat assetjament laboral a com a mínim una treballadora fins a la detenció d’un mestre acusat d’abusos sexuals a alumnes menors- canvia de país i, fins i tot, d’orientació professional. Però el seu treball al capdavant del col·legi espanyol tindrà continuïtat.

Passarà a ocupar la direcció del centre educatiu, Aurelio Corral, actual cap d’estudis del María Moliner. La resta de l’actual equip directiu romandrà en els seus llocs, incorporant-se un nou cap d’estudis. “Es garanteix així durant aquest curs la continuïtat de la labor iniciada per l’actual direcció del centre al juliol de 2017”, assegura l’ambaixada d’Espanya a Andorra en un comunicat.

Etiquetes

Comentaris

Trending