21 candidats se sotmeten a les proves d’accés a la universitat per majors de 25 anys

Els exàmens, que se celebren al centre de formació professional d’Aixovall, han estat organitzats pel primer cop des del mateix ministeri d’Educació i Ensenyament Superior

Centre de formació professional d'Aixovall.
Centre de formació professional d'Aixovall. ARXIU

21 candidats s’estan examinant en la prova d’accés a la universitat per a majors de 25 anys. Els exàmens van començar dimarts i acabaran aquest dimecres al centre de Formació Professional d’Aixovall. Es tracta del primer any que el mateix ministeri d’Educació i Ensenyament Superior assumeix l’organització d’aquests controls.

La majoria dels 21 candidats que s’han presentat segueixen el suport formatiu que imparteix el Centre de Formació al Llarg de la Vida, segons ha explicat el Govern a través d’un comunicat. Un cop superin aquestes proves, els examinats podran accedir a estudis superiors en qualsevol institució d’ensenyament superior reconeguda a Andorra.

L’objectiu dels exàmens és assegurar que els candidats disposen de les capacitats que es consideren essencials per poder cursar aquestes formacions. Així, es fan proves competencials de llengua catalana (oral i escrita), llengua estrangera, matemàtiques, filosofia i sociologia.

La prova s’està celebrant al centre de formació d’Aixovall. La previsió és que els resultats, amb la llista de candidats considerats aptes i no aptes, es faci pública el 29 de juny a través de la web del ministeri.

Etiquetes

Comentaris

Trending