Educació i Ski Andorra signen un conveni per a la promoció de l'esquí escolar

Govern destina 1,5 milions d'euros per continuar finançant la pràctica de l'esquí entre els infants i els joves del Principat

Eric Jover i Joan Viladomat signen el conveni per a la promoció de l'esquí escolar
Eric Jover i Joan Viladomat signen el conveni per a la promoció de l'esquí escolar
El Ministeri d'Educació i Ensenyament Superior i Ski Andorra han signat un nou conveni per promocionar la pràctica de l'esquí escolar al país durant quatre anys més. L'acord ha fixat les tarifes dels forfets d'esquí extraescolar, universitari i d'acompanyament per aquesta la temporada 2018-2019. Es calcula que Govern destina 1,5 milions d'euros aproximadament a finançar aquesta activitat. 

Així doncs, els usuaris de les diferents tipologies de forfets obtenen una subvenció d'entre el 58 i el 75% aproximadament. Joan Viladomat, president d'Ski Andorra, ha destacat que d'aquesta manera, es permet que més de 8.000 usuaris del país gaudeixin "d'unes condicions avantatjoses per a la pràctica de l'esquí".

Les tarifes per als usuaris per la temporada 2018-2019 s'han fixat per al forfet extraescolar en 112,50 euros, per al forfet per a estudiants d'Ensenyament Superior en 186 euros i per als acompanyants en 176 euros. La venda d'aquests forfets s'iniciarà dilluns, 26 de novembre, i s'allargarà fins al 20 de gener del 2019.

Comentaris

Trending