Treball assegura que hi ha marge per acollir-se als ERTOs

Gallardo ha explicat que fins ara la despesa en relació als expedients reguladors de treball és d’uns 32 milions d’euros i el pressupost inicial que va calcular Govern estava entre els 90 i els 120 milions

El ministre Jordi Gallardo durant una compareixença.
El ministre Jordi Gallardo durant una compareixença. C. ESTEVE / SFGA

Hi ha marge per acollir-se als ERTOs. Concretament, entre 60 i 90 milions, segons els càlculs de l’executiu. Així ho ha confirmat el ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, durant la presentació de la Casa de la Muntanya, situada a la parròquia d’Ordino, subratllant que, sempre que l’empresa reuneixi les condicions establertes per Govern, podrà demanar la prestació al llarg d’aquest any. A més a més, el ministre s’ha mostrat positiu davant la possibilitat d’allargar aquests ajuts.

Preguntat per si la caiguda del PIB podria agreujar-se per les noves restriccions establertes a Espanya i França, Gallardo ha explicat que encara és difícil preveure l’impacte. “La nostra economia està lligada a la dels països veïns i segurament es veurà afectada. Ara per ara, nosaltres estem preparats perquè la gent pugui gaudir de la campanya d’hivern al Principat”, ha conclòs.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending