Terceravia vol assolir un “veritable estalvi energètic” amb campanyes de conscienciació

La formació ha presentat un total de sis esmenes al projecte de llei per abordar situacions de crisi i també aposta per la transició ecològica al mateix temps que es garanteix la protecció del consumidor

Comentaris

Camp dialoga durant la sessió amb Josep Pintat.
Camp dialoga durant la sessió amb Josep Pintat. Terceravia

El grup parlamentari de Terceravia + Unió Laurediana vol impulsar campanyes de conscienciació sobre la necessitat d’estalviar energia. És un dels objectius de les esmenes que han presentat al projecte de llei de mesures per respondre a les situacions de crisi energètica, que es troba a tràmit parlamentari. També es vol apostar per la transició ecològica tot garantint la protecció dels consumidors.

El text fa dia que va entrar al Consell General. Es tramita per la via d’urgència i, per tant, tots els terminis administratius es redueixen a la meitat. Aquesta fórmula, però, no impedeix la presentació d’esmenes per part dels grups. I això ho ha aprofitat la formació liderada per Josep Pintat.

Segons s’ha explicat en curt comunicat, en total s’han elevat sis propostes de modificació. Aquestes tenen com a objectiu “assolir un veritable estalvi energètic mitjançant campanyes de conscienciació”. També s’aposta per “un impuls cap a la transició ecològica tot garantint la protecció dels consumidors”.  

Comentaris (1)

Trending