El Punt de Trobada es queda buit i llest per al nou llogater

Activitat frenètica amb camions i toros mecànics per treure tots els objectes i productes sense haver d'esperar al darrer moment

Diversos objectes a l'exterior del centre comercial aquest divendres.
Diversos objectes a l'exterior del centre comercial aquest divendres. Altaveu

El centre comercial Punt de Trobada viu l'esprint final per acabar de buidar l'edifici i donar les claus dilluns al nou llogaters, el Grup Pyrénées. L'activitat aquest divendres ha estat frenètica perquè els actuals ocupants no volen esperar fins al darrer moment.

El moviment d'empleats, toros mecànics i camions ha estat constant durant la jornada. L'aparcament s'ha convertit en un improvisat magatzem de tot tipus d'objectes des de classificadors a cadires. Els camions han anat carregant caixes i alguns objectes han anat directament a reciclar.

La mercaderia s'ha encabit en trenta tràilers de gran tonatge. Buidar les tres plantes i el gran magatzem ha estat una feina molt feixuga. També han anat passant pel recinte responsables d'empreses de manteniment per verificar el bon funcionament dels ascensors, de les escales mecàniques, extintors i altres aparells.

WhatsApp Image 2020 11 27 at 17.37.16

Des del tancament al públic que va tenir lloc diumenge passat l'objectiu ha estat deixar-ho tot a punt. Una part de l'estoc el va comprar un empresari català i els darrers dies només quedaven a la venda licors. Malgrat això, l'últim cap de setmana l'afluència de compradors va ser massiva i es van formar cues a l'entrada. Els responsables del Punt de Trobada ja tenen altres projectes per continuar amb el centre que van obrir fa 31 anys

El  nou explotador de l'edifici vol posar fil a l'agulla ràpidament per obrir durant el primer trimestre del l'any vinent a mig gas i amb algun pis encara en obres. Abans, però, caldrà saber amb quants integrants de la plantilla de l'hipermercat compta el Grup Pyrénées. Segons fonts d'aquesta empresa el nou centre comptarà amb uns 500 treballadors, més dels que tenia el Punt de Trobada.

 

 

Comentaris

Trending