La proximitat del final de temporada d’hivern arrossega a la baixa l’ocupació als hotels

La setmana passada es va situar en un 62,5% de mitjana, la dada més baixa de l’any i s’espera que es mantingui aquest nivell en el futur més immediat

Comentaris

Rètol a la pared d'un hotel a Encamp.
Rètol a la pared d'un hotel a Encamp. G. P.

L’apropament del final de la temporada d’hivern es comença a notar en unes ocupacions hoteleres que van a la baixa, segons ens constata de les dades facilitades pel sector. La setmana passada, la mitjana va tornar a patir un descens, fins al 62,5%. Es tracta d’un fenomen habitual en aquesta època i tot fa preveure que es mantindrà en aquests nivells en el futur immediat.

Des de la Unió Hotelera s’ha fet balanç de les darreres dades rebudes per part dels seus afiliats. En total, entre el 14 i el 20 de març, l’ocupació mitjana es va situar en un 62,5%. Això suposa una segona setmana de disminució, en comparació al 66,53% de l’anterior i, de fet, la dada més baixa de tot el mes.

Es tracta, afirmen, d’unes “xifres i una tendència normals per a l’època”. I és que, cal recordar, al temporada d’hivern ja entra en la seva recta final, ja amb la Setmana Santa a l’horitzò. De cara a les pròximes setmanes s’entén que “les dades seran similars a les actuals”.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending