El programa de TV3 ‘Joc de Cartes’ busca el millor restaurant de cuina de muntanya d’Andorra

Quatre establiments del país participen en el concurs que s’ha enregistrant aquests dies, dels quals han transcendit els noms de l’Era d’en Jaume, la Borda Paxeta i la Cantina de Racons

El vehicle del programa Joc de Cartes davant de l'Era d'en Jaume
El vehicle del programa Joc de Cartes davant de l'Era d'en Jaume

Quatre restaurants del país han participat aquests dies en l’enregistrament del concurs de Televisió de Catalunya presentat per Marc Ribas. La furgoneta del programa ja s’ha pogut veure al Principat, concretament davant de l’establiment L’Era d’en Jaume de Llorts. Aquest és un dels participants, juntament amb la Borda Paxeta i la Cantina de Racons situats a Canillo. Faltaria saber el nom del darrer establiment que no ha transcendit.

Quin serà el millor restaurant de cuina de muntanya d’Andorra? Aquest és l’objectiu del programa ‘Joc de Cartes’ de TV3 que s’està gravant aquests dies al país. Quatre restaurants del Principat participaran en la nova temporada que torna a comandar Marc Ribas. Precisament, aquesta setmana s’ha pogut veure la furgoneta oficial del concurs a Llorts al costat del restaurant L’Era d’en Jaume.

Aquest és un dels establiments que hauria participat, juntament amb Borda Paxeta i la Cantina de Racons de Canillo i manca saber el nom del darrer que no ha transcendit. Cal tenir en compte que els concursants han de mantenir confidencialitat en tot moment. La invitació per part del concurs televisiu s’ha fet a diferents restaurants, alguns dels quals han declinat per diversos motius.

El programa que s’ha enregistrat aquests dies s’emetrà el pròxim mes d’octubre. Entre els aspectes que valoren els gerents dels establiments i el mateix presentador són: el local, la cuina, el menjar, el servei i el preu, entre altres. L’any 2022 va ser reconegut amb el premi Ondas al millor programa emès per emissores o cadenes no nacionals.

Etiquetes

Comentaris (18)

Trending