Primeres setmanes de connexió entre Andorra i Madrid, al 70%

Els vols regulars que connecten les dues zones es van engegar el passat mes de desembre, i han fet la ruta dos cops setmanals, dijous i diumenge

Passatgers baixant de l'avió en el primer vol a l'aeroport d'Andorra-La Seu provinent de Madrid.
Passatgers baixant de l'avió en el primer vol a l'aeroport d'Andorra-La Seu provinent de Madrid. Altaveu

L’inici dels vols regulars entre l’aeroport d’Andorra-La Seu d’Urgell i Madrid està a uns pocs dies de complir un mes. Aquestes primeres setmanes, els avions de la companyia Air Nostrum han assolit un 70% d’ocupació mitjana. Tal com es va anunciar, s’ha fet la ruta de connexió dos cops setmanals, dijous i diumenge, a causa de les dates festives.

Els resultats de les primeres setmanes de connexió entre Andorra i Madrid han estat més satisfactòries del que s’esperava. Amb el primer vol, que es va fer el 17 de desembre i va tenir un 100% d’ocupació, es va comunicar que les reserves eren d’un 41% per a les dates nadalenques. Però, finalment s’ha assolit una ocupació mitjana del 70% en els viatges, que estan a càrrec de la companyia Air Nostrum.

Andorra Turisme va fer públic aquest dilluns que engegava una campanya per tal de donar difusió als vols a la capital espanyola. Així, es busca millorar les xifres o, almenys, mantenir les que s’han enregistrat les darreres tres setmanes. Tot i que els vols s’han estat fent dijous i diumenge a causa de les dates festives, a partir del dia 14, les freqüències passaran a ser divendres i diumenge.

Etiquetes

Comentaris

Trending