La patronal tem que el rebrot de casos de Covid afecti la bona marxa de la temporada d'hivern

El president de la Confederacíó Empresarial Andorrana (CEA), Gerard Cadena diu que han posat moltes esperançes en l'esquí com a l'inici de la recuperació econòmica després de la pandèmia

Comentaris

El president de la CEA, Gerard Cadena.
El president de la CEA, Gerard Cadena. ALTAVEU

La Confederació Empresarial Andorrana (CEA) tem que el rebrot dels casos de coronavirus pugui comprometre la temporada d'esquì i amb les esperances que havien posat perquè fos l'inici de la recuperació econòmica. Així ho ha expressat aquest dimarts el president de la patronal Gerard Cadena. Les restriccions de la temporada passada auguren una excel·lent campanya a les estacions d'esquí que es pot veure condicionada per la pandèmia.

L'esquí implica sectors econòmics com els restaurants, els hotels o els comerços. Per als empresaris suposava un retorn a la normalitat que ara potser no compleix les bones expectatives. Des de la CEA s'està pendent de les decisions que puguin adoptar les autoritats veïnes i en especial França que celebra aquest dimecres un consell de defensa sanitari on es poden endurir les mesures després de l'augment de casos d'hospitalitzacions i de morts. El temor és que els esquiadors francesos o els espanyols puguin optar per les estacions dels seus països en detriment de les andorranes.

A banda d'aquest neguit, el president de la CEA, Gerard Cadena també s'ha referit a un augment del preu de venda dels articles degut a la pujada de costos del transport i a les dificultats de subministrament sobretot en els materials de construcció. L'esperança és que disminueixen els casos i que l'amenaça que plana sobre la temporada d'hivern es pugui esvaïr i signifiqui el començament de la reactivació econòmica.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending