Un nou atac informàtic torna a dificultar la navegació per internet

Andorra Telecom admet que està patint una acció de denegació de servei que provoca dificultats per connectar-se a alguns usuaris i assegura que s’està intentant mitigar

Comentaris

La ciberseguretat és un dels aspectes claus en un món digitalitzat.
La ciberseguretat és un dels aspectes claus en un món digitalitzat.

Els pirates informàtics, novament, tornen a fer la guitza a Andorra Telecom i, de retruc, a molts internautes del Principat. La companyia, davant els avisos de diversos usuaris via xarxes socials, ha explicat que està patint un atac de denegació de servei que fa, en molts casos, les connexions vagin molt lentes. També s’assegura que s’està intentant mitigar els efectes de l’acció.

Els primers problemes s’han detectat aquest divendres al vespre. Alguns usuaris han advertit la companyia que tenien dificultats per navegar per internet a casa seva. Inicialment, el problema afectaria especialment el servei a les llars, però no tant el que es dona a través dels mòbils.

Cap a les deu de la nit, i a través d’un missatge a Twitter, Andorra Telecom ha fet públic el motiu d’aquesta situació.  “Us informem que la xarxa d’internet està patint un atac de denegació de servei (DDoS)”, han explicat en una piulada. A la mateixa, indiquen que aquet és motiu que alguns usuaris estiguin tenint dificultats per navegar i s’assegura que “ho estem mitigant”.

Comentaris (2)

Trending