La meitat de la superfície comercial que preveu el ‘nou Punt’ estarà oberta per la Puríssima

La realització de l’obra major que s’està duent a terme a l’històric edifici als afores de Sant Julià impedeix, per qüestions de seguretat, posar en marxa res abans de la propera tardor

Una zona de la planta baixa, en obres, fa uns mesos.
Una zona de la planta baixa, en obres, fa uns mesos. Cristian Cortés

Entre un 40 i un 50% de la superfície comercial que Pyrénées preveu tenir al centre conegut històricament com a Punt de Trobada hauria d’estar en marxa, com a molt tard, per la Puríssima d’aquest any. I no serà fins a l’octubre, com a molt aviat, que es posi en marxa res. Els perills intrínsecs a l’obra major que s’ha de dur a terme -i que en part s’estan realitzant- a l’immoble que al seu dia van construir els Cachafeiro no fan possible que es pugui posar en marxa abans el centre.

Sí que la planta baixa que ha de ser ocupada en gran part pel supermercat Carrefour es podria posar en marxa abans. Però aspectes de l’immoble que necessiten una notable intervenció com poden ser les sortides d’emergència, els ascensors, les rampes d’accés i altres no permeten l’accés de públic per no posar-los en risc. D’aquí que estigui clar hores d’ara que no serà fins a la propera tardor que es pugui posar en marxa parcialment el centre.

La nau central de la planta baixa serà ocupada per Carrefour, i a cadascun dels laterals hi haurà dos operadors diferents. Un que és clar és McDonald’s. Ocuparà un corner de la planta baixa i bona part de la primera planta

En tot cas, per la Puríssima, coincidint amb la temporada alta de l’hivern andorrà -si les limitacions no tornen a ser les hagudes aquest any passat per culpa de la pandèmia- hauria d’estar operatiu poc menys de la meitat de la superfície comercial que es preveu de què disposi el centre, que serà superior a la que tenia el Punt de Trobada. De fet, també es preveu que una vegada fetes les obres corresponents hi hagi més places d’aparcament.

La nau central de la planta baixa serà ocupada per Carrefour, i a cadascun dels laterals hi haurà dos operadors diferents. Un que és clar és McDonald’s. Ocuparà un corner de la planta baixa i bona part de la primera planta. Amb l’operador que ha d’ocupar l’altre corner s’hi està en converses força avançades però, per ara, es prefereix no anticipar de qui es tracta, igual com no es volen descobrir les altres firmes amb les quals s’està negociant. Encara no és clar quants operadors hi haurà.

Tampoc no és clara la denominació del complex, que per ara, fins i tot amb estima, es continua denominant com al ‘nou Punt’. Les fonts properes al futur explotador contactades han explicat que s’està hores d’ara treballant justament en qüestions com la marca. També es continua treballant en el projecte arquitectònic i constructiu. Encara no s’acaba de tenir clar què s’ha de fer i, ara per ara, es van fent, essencialment, petits enderrocs per sanejar algunes parts i preparar-ne d’altres per afrontar l’escomesa de l’obra major.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending