López acusa el cap de Govern de tenir “un doble discurs” en l’afer BPA

El líder socialdemòcrata assegura no tenir cap competència en la decisió sobre el procediment a seguir

Pere López i Susanna Vela.
Pere López i Susanna Vela. ALTAVEU

Ni amnistia ni llei de punt final. Així de taxatiu s’ha mostrat aquest dimarts el president del Partit Socialdemòcrata (PS), Pere López, sobre la reunió que va mantenir amb l’advocat de la família Cierco en l’afer BPA. També ha criticat el cap de Govern, Xavier Espot, com a patrocinador de la trobada.

El president del grup parlamentari del PS, Pere López, ha comentat aquest dimarts en roda de premsa al Consell General la reunió que els socialdemòcrates van mantenir amb l’advocat de la família Cierco pel cas BPA a petició del cap de Govern, Xavier Espot.

En aquest sentit, ha negat que durant aquesta trobada es parlés de la possibilitat d’una amnistia en l’afer BPA i ha acusat Espot de tenir “un doble discurs”. També ha assegurat que no se’ls va parlar d’una llei de punt final. “En cap moment se’ns va descriure un camí legislatiu, sinó d’un acord polític”, ha explicat.

A més, ha assegurat no entendre el motiu pel qual Espot va voler que es celebrés aquesta trobada. “Estem perplexos, ja que és una reunió que no li trobem sentit, perquè no tenim cap paper a fer com a grup parlamentari en aquesta qüestió; l’únic que té competències és el fiscal i el mateix Espot, que poden retirar les demandes”, ha assegurat.

Una imatge del que era la seu central de BPA.

Relacionat

Els antics propietaris de BPA obren la porta a buscar un acord per tancar el cas

Etiquetes

Comentaris

Trending