El lobby empresarial considera el projecte de Grifols “positiu i beneficiós per al país”

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis (CCIS), la Confederació Empresarial Andorrana (CEA) i l’Empresa Familiar Andorrana (EFA) valoren positivament la implantació del centre de recerca

Simulació de l'interior d'un dels laboratoris que Grifols projecta a Ordino.
Simulació de l'interior d'un dels laboratoris que Grifols projecta a Ordino. GRIFOLS

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis (CCIS), la Confederació Empresarial Andorrana (CEA) i l’Empresa Familiar Andorrana (EFA) valoren positivament la implantació del centre de recerca i desenvolupament que Grifols i el Govern, a través de les seves respectives filials Grifols Innovation and New Technologies Limited i Andorra Desenvolupament i Inversió (ADI), han acordat implantar a la parròquia d’Ordino. Al parer de les tres institucions, aquest és un projecte positiu i beneficiós per al país ja que connectarà diferents sectors d’activitat i generarà nous llocs de treball qualificats.

Les tres institucions, el lobby empresarial del país, mantenen que “des de la nostra visió, aquest projecte s’emmarca dins l’estratègia nacional d’atracció d’empreses i inversors en sectors que afavoreixin la diversificació econòmica del país”. Les tres institucions defensen l’atracció d’inversions que contribueixin a la diversificació econòmica i aportin un valor afegit real a l’economia, consolidant un desenvolupament qualitatiu i sostenible.

Per part de la Cambra i la CEA, com a membres d’ADI, han estat informades del projecte de Grifols i dels avantatges que pot aportar a un procés d’obertura econòmica, tot i que correspon al Govern l’estratègia i la prospecció del projectes d’inversió estrangera, atesa la seva dimensió més política. La CEA, l’EFA i la CCIS consideren que aquests són els resultats obtinguts del procés d’obertura i homologació de l’economia andorrana desplegat al llarg de l’última dècada i esperen que la implantació de Grifols a Andorra sigui un primer pas que obri la porta a d’altres projectes empresarials que contribueixin a enfortir la marca de país.

Comentaris (15)

Trending